Saltar apartados

presentació

La Càtedra "Vectalia Mobilitat" naix com a resposta al creixent interès que, entre les empreses i els professionals vinculats al sector de la mobilitat i el transport, els investigadors i la societat en general, provoca la necessitat d'augmentar de la qualitat de vida dels habitants de les ciutats, i tenint com a vocació la de ser un nucli de reflexió, debat i recerca en el camp dels sistemes de mobilitat sostenibles i assegurances.

La Càtedra podrà comptar amb la col·laboració d'altres institucions o empreses nacionals o internacionals per a cobrir les necessitats que les activitats de la Càtedra ocasionen, per al que se subscriuran els acords pertinents. Aquestes entitats rebran un reconeixement especial com a col·laboradores de la Càtedra.

L'Adreça de la Càtedra està exercida pel Professor D. Javier García Barba, Sotsdirector d'Enginyeria de Camins Canales i Ports, i compta amb el respatler i la col·laboració de l'adreça de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant. Assumeix l'execució del programa anual d'activitats, incloent, entre aquestes, l'organització de Cursos i Seminaris, realització de Planes i Estudis de Mobilitat, Treballs de recerca, concessió de beques per al desenvolupament de Tesis Doctorals o Treballs Fi de Màster, i qualsevol altre aspecte que redunde, en general, en la millora integral de la mobilitat. L'Adreça de Càtedra elaborarà al desembre de cada any un informe sobre desenvolupament de les activitats i una proposta de programació per a l'any següent, que remetrà a la Universitat d'Alacant i a Vectalia. El seu nomenament s'ha realitzat pel Rector de la Universitat d'Alacant a proposta de la Comissió de Seguiment.

Càtedra de Mobilitat Vectalia


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464